Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kameraväska Professional 30

Manfrotto Kameraväska Professional 30

Artikelnummer: 1017400
1 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Professionell kameraväska
Denna professionella kameraväska är designad för en professionell systemkamera med batterigrepp och monterat 70-200/2,8-objektiv. Du får även plats med tre extra objektiv, ett extra kamerahus, blixt surfplatta, 11" bärbar dator och andra tillbehör. För att din kamerautrustning ska få maximalt skydd har väskan utrustats med CPS-kameraskydd och Expo-tough multilagerkonstruktion.

Avdelarna är flyttbara så att du kan anpassa insidan efter just din utrustning. Kabinanpassad storlek.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.