Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kulled Lumie för Manfrottos LED-belysning

Manfrotto Kulled Lumie för Manfrottos LED-belysning

Artikelnummer: 1019618
  • Speciellt utformad för Manfrotto Lumie-belysning
  • Passar både i blixtskon på kameran och på stativ med 1/4" fäste
  • 360 graders rotering och 35 graders lutning låter dig rikta ljuset dit du vill
169 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Kulled för Lumie LED
Lumie kulled är speciellt utformad för Manfrotto Lumie LED-serien. Du kan montera kulleden på blixtskon på din kamera eller på ett stativ eller liknande med 1/4"-fäste. 360° panorering och upp till 35° i vertikal riktning ger dig möjlighet att styra riktningen på ditt ljus på ett enkelt och snabbt sätt.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.