Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LED-belysning Croma 2

Manfrotto LED-belysning Croma 2

Artikelnummer: 1024293
3 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Kompakt LED-lampa
Denna kompakta LED-lampa är gjord för dig som är professionell-/entusiasitfotograf eller filmare. Upplev förbättrad effektivitet och mycket bra färgåtergivning. Du kan själv justera ljusstyrkan på LED-enheten upp till 900 lux. Även färgtemperaturen kan regleras från 3100K till 5600K, vilket gör denna enhet till en mycket mångsidig LED-panel som kan matcha omgivande belysning av den valda platsen. En gel-diffusor ingår i förpackningen.

Panelen kan användas både på och vid sidan av kameran, med hjälp av exempelvis ett belysningsstativ. Croma 2 strömförsörjs via sex AA-batterier eller med en nätadapter. Den kan också drivas med ett L-Typ Li-ion-batteri med hjälp av den medföljande batteriadaptern.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.