LED-belysning Lykos BiColor

Manfrotto LED-belysning Lykos BiColor

Artikelnummer: 1024211
3 699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

LED-belysning Lykos BiColor
NP-FM50, NP-F550/F750/F970 Duo charger Sony
NP-F970 7400mAh Sony kamerabatteri
4 897 SEK
LED-belysning Lykos BiColor
NP-F750 4400mAh Sony batteri
USB Brand Charger JVC/Samsung/Sony 7,2V-8,4V batteries
4 797 SEK

Kompakt och portabel LED-belysning för dig som är en fotograf eller filmare i rörelse. Lykos LED är utrustad med Surface Mounted Technology som ger mycket bra färgåtergivning och utan färgstick.

Med tillbehöret Blutooth dongle förvandlar du din Lykos till en smart enhet som tillåter färgstyrning via en iPhone-app eller via Manfrotto Digital Director App.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.