Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ljusbom kit 025BS ink 008bu belysningsstativ svart

Manfrotto Ljusbom kit 025BS ink 008bu belysningsstativ svart

Artikelnummer: 312787
9 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Flexibel ljusbom med stativ

Ljusbom 025BS med stativ från Manfrotto ger dig maximal frithet och flexibilitet, och klarar vikter upp till 6,8 kg vid maxhöjd. De dubbelstabiliserade benen ger extra stabilitet och mobilitet, även vid tunga laster.

Levereras med:

  • Ljusbom 025BS
  • Stativ 008BU
  • Hjul
  • Motvikt

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.