Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mittpelare 555B med nivellering

Manfrotto Mittpelare 555B med nivellering

Artikelnummer: 44771
1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Med ett innovativt system kan man med ett enkelt handgrepp ställa in kameran rakt som man vill utan att behöva ställa in varje ben idividuellt i vinkel och höjd. Tack vare den halva kulan under plattan behöver inte kameraplattan påverkas av hur stativet står och man lossar plattan lätt med greppet längst ner på mittpelaren.

Modellen passar alla Manfrottos 055-stativ.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.