Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Panoreringsfot MVA50A

Manfrotto Panoreringsfot MVA50A

Artikelnummer: 1024455
1 295 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Förvandla ditt vanliga enbensstativ till ett enbensstativ för video

Denna pannoreringsfot fäster du på ett lämpligt enbensstativ för att ge det en panoreringsfunktion som lämpar sig för filmning. Ett enbensstativ är ett perfekt verktyg för att på ett enkelt sätt få stabilare material utan skakningar. Fäst denna foten på ditt enbensstativ så står det ännu stabilare och du kan enkelt panonera åt alla håll utan att tappa fästet på foten.

Lämplig för Manfrotto 679B, 680B och 558B samt alla enbenstativ med diametern Ø20mm i sista sektionen.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.