Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Pelarstativ 809K1 Salon endast fot

Manfrotto Pelarstativ 809K1 Salon endast fot

Artikelnummer: 304603
13 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Konstruktionen är något lättare än modell 816. Modell 809 har en 8cm diameter svart aluminium kolumn med en arbetshöjd på 221cm, utrustad med en inställningsbar skjutbar 80cm crossarm. Kameraplattformen erbjuder 360° rörelse i en solid vinkel. Stora kontroll hjul för enkel positionering och snabba säkra låsningar.

Kompatibla tillbehör: 120,131D,131DD,820,822,824,826,828,834,844.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.