Regnskydd MB PL-E-690 Pro Light

Manfrotto Regnskydd MB PL-E-690 Pro Light

Artikelnummer: 1013630
659 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Ett regnskydd för mindre systemkameror eller kompakta systemkameror. Regnskyddet dras snabbt över kameran och skyddar mot regn och damm. Du kommer enkelt åt alla funktioner på kameran och objektivet.
Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.