Regnskydd RC-13 Video Pro Light

Manfrotto Regnskydd RC-13 Video Pro Light

Artikelnummer: 1001366
1 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Kata Pro-Light CRC-13 PL
Skräddarsydd för att passa Sony MC50, Canon XA10, XF100 eller liknande modeller i standardutföring utan stora externa tillbehör. TPU panel för kontrollerad övervakning och visning av LCD display i valfri vinkel. Skyddet är enkelt och snabbt monterbart. Används stativ finns öppning i botten.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.