Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kameraryggsäck anpassad för urbana äventyr

Manfrotto Ryggsäck Manhattan Mover 30

Artikelnummer: 1044821
  • Rymmer en spegellös systemkamera som exempelvis Sony A7III och 3-4 objektiv
  • Urtagbar inredning för säker förvaring av utrustningen
  • Skyddande ryggsäck för kamera, hopfällbar drönare och bärbar dator
1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Värdepaket

Ryggsäck Manhattan Mover 30
Red Whips 12-pack
Filter Nest Mini
1 658 SEK
Ryggsäck Manhattan Mover 30
Väska Cable Management 10 V2.0
Minneskortväska SD Pixel Pocket Rocket
1 688 SEK

Kameranryggsäck anpassad för urbana äventyr

Manfrotto Manhattan Mover 30ryggsäck för kamera och bärbar dator är perfekt för stadspendlare och människor som alltid är på resande fot med sin kamerautrustning.
Manfrotto Manhattan-väskorna är utformade för att transportera dina saker hemifrån till jobbet eller var helst du reser, går eller cyklar.

Fördelar:

  • Anpassad för fullformats kamerautrustning och en 14" laptop
  • Rymmer en spegellös sytemkamera som exempelvis Sony A7III och 3-4 objektiv
  • Flexy camera shell protection
  • Urtagbar inredning för säker förvaring av utrustningen
  • Belagt tyg för enkel rengöring

Dess urtagbara skyddande insats ger dig direkt två väskor i en. Den funktionella inre insatsen använder Flexy Camera Shell, ett innovativt skyddssystem framtaget av Manfrotto. Ryggsäcken är tillräckligt stor för att passa din Kompakta systemkamera med objektiv, plus 4 objektiv till samt en blixt. I den övre delen finns också utrymme för en komapkt spegellös systemkamera i stil med en Sony A7 eller Fujifilm XT-serie med standardzoom monterad plus ett extra objektiv.

Du kan på ett säkert sätt ta ut din utrustning med hjälp av den bakre eller övre öppningen. På framsidan kan du bära ditt stativ tack vare NeverLose stativhållarsystem som även går att använda för en skateboard, personliga saker som en jacka, eller en drönare. Remmarna försvaras i frontfacket när dom inte används.

Den har två vadderade fack på andra sidan för att rymma en 14-tums bärbar dator och en iPad Pro 9.7. Om du inte behöver ta din fotoutrustning med dig, kan du helt enkelt ta bort den skyddande insatsen och använda din ryggsäck som en vardagsväska.

Stor uppmärksamhet har gjorts vid valet av de bästa materialen: Ballistiskt väv av hög kvalitet skyddar din väska från repor och det belagda materialet på undersidan gör att du enkelt kan rengöra din väska. Allt externt tyg har ytbehandlats, vilket gör att det är vattenavvisande och ett regnskydd levereras med för användas vid dåliga väderförhållanden.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.