Kvalitetsväska till DJI Phantom-modeller

Manfrotto Ryggsäck Pro Light Drönare MB BP-D1

Artikelnummer: 1023571
  • Lätt, vattentålig och rymlig ryggsäck
  • Rymmer drönare med fjärrkontroll samt en extra systemkamera
  • Fack för laptop upp till 17" och surfplatta
  • Vadderad insida som skyddar din utrustning
2 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Manfrotto MB BP-D1
Lätt, vattentålig och rymlig ryggsäck för din drönare. Väskan passar till DJI Phantom-modeller och rymmer drönare med fjärrkontroll, övriga tillbehör samt en extra systemkamera med zoomobjektiv och stativ. Du får snabb åtkomst till din utrustning och väskan har ett snabbläge som låter dig packa ner drönaren med propellrarna monterade. Det finns även fack för laptop upp till 17" och surfplatta. Väskan har en vadderad insida som skyddar din utrustning. 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.