Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stativ 028B Triman aluminium

Manfrotto Stativ 028B Triman aluminium

Artikelnummer: 44620
  • Stabilt stativ för studio
  • Blir över 2 meter högt
  • Twinben och hög vikt
3 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Stativ 028B Triman aluminium
Gimbal GH5C Carbon Fibre
Tillbehörsarm 2 x 3/8 131DB Svart
10 275 SEK
Stativ 028B Triman aluminium
Kulled G3
Adapter 119 Mässingtapp 3/8" hona till 1/4" hona
7 359 SEK

Manfrotto 028B
Stark, gedigen och pålitlig tillverkad av aluminium. Triman trebensstativ är det idealiska studio stativet. Är utformat för att även kunna ta bilder nära marken. Har ett stabilitets kryss som fäster samman benen i mitten, har då även centerpelare och "tvilling" design på benen. Allt för ytterligare stabiltet och funktionalitet. Har 3/8" stativgängning.

[TEXT1020994805]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.