Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kolfiberstativ med fällbar mittpelare

Manfrotto Stativ MT190CXPRO3 kolfiber

Artikelnummer: 1008356
  • Fällbar mittpelare
  • Smidiga snäpplås
  • Kompakt och lätt
4 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Stativ MT190CXPRO3 kolfiber
Videohuvud S4
Adapter 119 Mässingtapp 3/8" hona till 1/4" hona
5 359 SEK5 964 SEK
Stativ MT190CXPRO3 kolfiber
Tillbehörsarm 2 x 3/8 131DB Svart
Tapp 147 3/8''till1/4''
5 659 SEK

Manfrotto MT190CXPRO3
Ny design och både högre och lägre än sin föregångare. Tål tyngre utrustning och har säkrare benlås. Snabbare att fälla upp och ny konstruktion för den fällbara mittpelaren.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.