Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Arbeta extremt låga positioner

Manfrotto Stativ MT190X3 aluminium

Artikelnummer: 1015139
  • Stabilt och styvt stativ
  • Fällbar mittpelare
  • Easy-link-anslutning för tillbehör
2 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Arbeta extremt lågt
Detta stativ av aluminium har tre sektioner och utmärkt byggkvalitet. Med det här stativet kan du arbeta i extremt låga positioner. Du fäller snabbt ut och låser benen med hjälp av snabblås. Detta är ett stabilt och styvt stativ. Tack vare Easy-link-anslutningen för tillbehör som LED-ljus, reflexskärmar med mera får du enkelt en mobil studio.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.