Stadigt stativ med fällbar mittpelare

Manfrotto Stativ MT190XPRO3 aluminium

Artikelnummer: 1008349
  • Smidig och fällbar mittpelare
  • 9 cm som lägsta arbetshöjd
  • Easy-Link anslutning för möjlighet att fästa tillbehör
1 889 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Stativ MT190XPRO3 aluminium
Kulled B2
Stativväska MBAG80N 80cm
3 728 SEK
Stativ MT190XPRO3 aluminium
Kulled MHXPRO-BHQ2 magnesium + 200pl snabbplatta
Adapter 119 Mässingtapp 3/8" hona till 1/4" hona
3 458 SEK

Manfrotto MT190XPRO3 aluminium

Manfrottos nya stativ med många förbättrade funktioner. Tål tyngre utrustning, snabbare att fälla upp, ny konstruktion för den fällbara mittpelaren (90 grader) säkrare benlås, mer kompakt och lättare att ta med sig, samt Easy-Link anslutning för t.ex en reflexskärm som gör att du enklare kan skapa en mobil studio vart du än befinner dig.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.