Stativfjärrkontroll MVR901ECLA

Manfrotto Stativfjärrkontroll MVR901ECLA

Artikelnummer: 318855
2 649 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Manfrotto MVR901ECLA
Fjärrkontroll kompatibel med LANC (Canon / Sony) kameror. Stand-by tryckknapp - REC / STOP-knapp - Zoom och fokuserings riktnings ratt (med mjukvara) - Multi-speed zoom och fokus ratt - Fokus / Zoom ratt - Max zoom hastighets potentiometer - REC, zoom och fokus indikatorer.

Kan fästas på rör med diameter mellan 12 till 23 mm.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.