Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kompakt stativkit med väska

Manfrotto Stativkit 290 Light aluminium + 494RC2

Artikelnummer: 1033623
  • Toppgjutningen i aluminium förbättrar styvhet, hållbarhet och prestanda
  • Den gummerade benvärmaren ger ett bekvämt och ergonomiskt grepp
  • Kulled och väska ingår
1 529 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Nu med väska på köpet!

Manfrotto 290 Light med kulleden 494RC2

290 Light är utrustat med tre bensektioner och toppgjutningen i aluminium förbättrar styvhet, hållbarhet och prestanda. Det finns två benvinklar som gör det möjligt för dig att gotografera i en låg vinkel. Den gummerade benvärmaren ger ett bekvämt och ergonomiskt grepp.

Levereras med:

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.