Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Komplett stativ med en gummerad benvärmare

Manfrotto Stativkit 290 Light aluminium + 494RC2 kulled

Artikelnummer: 1021208
  • Levereras med kulleden Manfrotto 494RC2
  • toppgjutningen i aluminium förbättrar styvhet, hållbarhet och prestanda
  • Det finns två benvinklar som gör det möjligt för dig att fotografera i en låg vinkel
1 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Manfrotto 290 Light med kulleden 494RC2

290 Light är utrustat med tre bensektioner och toppgjutningen i aluminium förbättrar styvhet, hållbarhet och prestanda. Det finns två benvinklar som gör det möjligt för dig att fotografera i en låg vinkel. Den gummerade benvärmaren ger ett bekvämt och ergonomiskt grepp.

Levereras med kulleden Manfrotto 494RC2.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.