Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stativkit i kolfiberkomposit

Manfrotto Stativkit 290 Xtra kolfiber + 496RC2 kulled

Artikelnummer: 1021217
  • Kolfiberkomposit i benen för ökad styvhet och stabilitet
  • Fyra vinkellägen på benen som gör att du kan maximera din kreativitet
  • Den gummerade benvärmaren ger ett bekvämt och ergonomiskt grepp
  • Detta stativkit levereras med kulleden Manfrotto 496RC2
3 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Manfrotto 290 Xtra med kulleden 496RC2
290 Xtra kolfiber är ett trebensstativ med tre bensektioner med kolfiberkomposit i benen för ökad styvhet och stabilitet, även med tung utrustning. Den övre gjutningen är gjord av magnesium. Det finns fyra vinkellägen på benen som gör att du kan maximera din kreativitet när du fotograferar. Den gummerade benvärmaren ger ett bekvämt och ergonomiskt grepp.

Detta stativkit levereras med kulleden Manfrotto 496RC2.

Levereras med en axelväska.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.