Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Avancerat resestativ-kit med integrerat enbensstativ

Manfrotto Stativkit Befree 2N1 Aluminium Svart

Artikelnummer: 1043347
 • QPL Travel-spak för maximal stabilitet och enkel installation
 • Center-kulled med tre oberoende ergonomiska reglage
 • Sidodragväljaren för snabb inställning med båda händerna
 • Unik premiumdesign, 100% tillverkat i Italien
2 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Stativkit Befree 2N1 Aluminium Svart
Red Whips 12-pack
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
2 908 SEK
Stativkit Befree 2N1 Aluminium Svart
Folding Screwdriver Kit 2373
Kameraplatta 200PL-pro Arca Swiss
3 488 SEK

Avancerat resestativ-kit med integrerat enbensstativ

Manfrottos Befree 2n1 aluminiumstativ med vridlås och kulled kit är den perfekta lösningen för avancerade hobbyfotografer som vill ha mångsidighet och högsta prestanda kombinerat i en enkel lösning, perfekt för resor.

Fördelar

 • Ergonomisk design
 • Integrerat fullstort enbenstativ
 • Ny låsningsmekanism QPL
 • Fäst tillbehör med hjälp av Easy link
 • Liten men kraftfull kulled 494 ingår

Ergonimisk design

Den ergonomiska designen gör att Manfrotto Befree 2n1 gör att du snabbt och enkelt ställa in din utrustning för att du ska kunna fokusera på att fånga önskade bilder. Denna modell har också en ny låsningsmekanism som kallas QPL Travel-hävarm, ett helt nytt system som utvecklats av Manfrotto, som ger den fulla låsningen hos den professionella QPL-spaken på professionella Manfrotto-stativ.

Tre benvinkelpositioner

Befree 2n1 kan enkelt ställas in på tre oberoende benvinkelpositioner, vilket garanterar full fotograferingsförmåga för alla kreativa idéer som kan dyka upp utomhus.

Tre- och enbensstativ i ett

Befree 2n1 har ett integrerat fullstort enbensstativ som enkelt kan monteras i några steg. Genom att helt enkelt låsa upp den dedikerade mekanismen på benet med benvärmaren på, och dra ut mittpelaren kan de två fasta aluminiumblocken förenas med den dedikerade kåpan som skruvas under pelaren. Enbensstativet kan belastas med upp till 5 kg nyttolast.
QPL låsningsmekanism

Smidig kulled

I stativkitet ingår Manfrottos kulled 494 i aluminium, Det är en liten men kraftfull kulled som möjliggör snabba och exakta kamerarörelsre. 494 kulleden har tre reglage: en huvudratt för att hantera kullåsning, en integrerad friktionsreglerknapp som justerar motståndet på kulan så att utrustningens vikt alltid är perfekt balanserad och komposition av bilden blir enkel, ett oberoende panoreringslås som håller horisonten jämn och rör kameran horisontellt och möjliggör landskapsbilder.

Snabbkopplingsplatta

Huvudet är försett med en unik snabbkopplingsplatta som gör den kompatibel med standardfästen: Manfrotto RC2 och Arca-Swiss-typ. Med den här aluminiumplattan monterad på kameran kan alla Manfrotto-huvuden och nästan alla stativhuvuden på marknaden med tillbehör av Arca-Swiss-typ anslutas snabbt och enkelt.

Allt-i-ett-stativ

Befree 2n1 är en allt-i-ett-lösning som är perfekt för resor. Det här lätta stativet är den optimala kombinationen av bärbarhet, soliditet, enkel inställning och hantering, och tillåter, tack vare det avtagbara benet, vilket minskar vikt och storlek.

Levereras med

 • Manfrotto Befree 2n1 aluminiumstativ
 • Manfrotto kulled 494
 • Stativväska
 • 200PL-Pro snabbplatta
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.