Kompakta professionellt resestativ

Manfrotto Stativkit Befree GT svart alumnium

Artikelnummer: 1040333
  • M-lock vridlås låter dig öppna alla ben med en enkel handrörelse
  • Benen fälls upp 180 grader för liten transportstorlek på 43 cm
  • Passar Arca-Swiss och Manfrottos medföljande RC2-platta
2 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Stativkit Befree GT svart alumnium

Manfrotto Befree GT är en serie kompakta professionella resestativ där Befree GT riktar sig till dig med högt ställda krav på stabilitet och hantering men utan att för den skull öka vikten. Stativet passar perfekt till spegellösa fullformatskameror och systemkameror upp till 10 kg

Fördelar

  • Professionellt resestativkit i aluminium
  • Låg vikt
  • M-lock tvist
  • Enbart 43 cm ihopfällt
  • Manfrottos avancerade center-kulled 496 i aluminium (MH496-BH)

M-lock Twist

M-lock twist skruvlås låter dig snabbt öppna alla tre benlåsen med en handrörelse. Twistlås har fördelen att ha en låg profil utan utstickande delar, vilket gör att dom inte fastnar i remmar och liknande.

Passar både Arca swiss och RC2

Manfrottos Compact MH496-BH är ett stativhuvud som klarar av både Manfrottos RC2 plattor och de flesta Araca swiss plattorna på marknaden. Huvudet har tre separat reglage, ett huvudlås, ett friktionsreglage och ett panoreringslås som tillåter rotation utan att kulleden ändrar på sig.

Easy link

Precis som de större stativet 190 och 055 har Befree GT utrustats med Manfrottos Easy link för att via armar montera till exempel lampor, monitorer och recorders för att utöka möjligheterna med tillbehör.

Kompakt transportstorlek

Benen på Befree GT kan fällas upp 180º grader vid transport, något som gör att den totala transportstorleken endast blir 43 cm. Benlåsen är designade för att hanteras med en hand, vilket gör att du kan använda samma hand för att låsa upp och ställa in benet.

Levereras med

 

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.