Kompakta professionellt resestativ

Manfrotto Stativkit Befree GT svart alumnium

Artikelnummer: 1040333
  • M-lock vridlås låter dig öppna alla ben med en enkel handrörelse
  • Benen fälls upp 180 grader för liten transportstorlek på 43 cm
  • Passar Arca-Swiss och Manfrottos medföljande RC2-platta
2 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Stativkit Befree GT svart alumnium
Smartphone Clamp ST-08 Cold Shoe Metal
Hållare iPad Pro Metall
3 038 SEK
Stativkit Befree GT svart alumnium
Hållare iPad
Triple Cold Shoe Mount w. 1/4" Connections PT-13
2 788 SEK

Stativkit Befree GT svart alumnium

Manfrotto Befree GT är en serie kompakta professionella resestativ där Befree GT riktar sig till dig med högt ställda krav på stabilitet och hantering men utan att för den skull öka vikten. Stativet passar perfekt till spegellösa fullformatskameror och systemkameror upp till 10 kg

Fördelar

  • Professionellt resestativkit i aluminium
  • Låg vikt
  • M-lock tvist
  • Enbart 43 cm ihopfällt
  • Manfrottos avancerade center-kulled 496 i aluminium (MH496-BH)

M-lock Twist

M-lock twist skruvlås låter dig snabbt öppna alla tre benlåsen med en handrörelse. Twistlås har fördelen att ha en låg profil utan utstickande delar, vilket gör att dom inte fastnar i remmar och liknande.

Passar både Arca swiss och RC2

Manfrottos Compact MH496-BH är ett stativhuvud som klarar av både Manfrottos RC2 plattor och de flesta Araca swiss plattorna på marknaden. Huvudet har tre separat reglage, ett huvudlås, ett friktionsreglage och ett panoreringslås som tillåter rotation utan att kulleden ändrar på sig.

Easy link

Precis som de större stativet 190 och 055 har Befree GT utrustats med Manfrottos Easy link för att via armar montera till exempel lampor, monitorer och recorders för att utöka möjligheterna med tillbehör.

Kompakt transportstorlek

Benen på Befree GT kan fällas upp 180º grader vid transport, något som gör att den totala transportstorleken endast blir 43 cm. Benlåsen är designade för att hanteras med en hand, vilket gör att du kan använda samma hand för att låsa upp och ställa in benet.

Levereras med

 

 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.