Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sugklocka VR med spigot

Manfrotto Sugklocka VR med spigot

Artikelnummer: 1036567
1 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

VR sugkopp med spigot

VR Sugkopp med Spigot är perfekt för användning på en platt, icke-porös yta. Den levereras komplett med en 5/8 "adapterspigot av slitstark, lätt mässing som inte kommer att rosta eller försämras med tiden. Spigotens dubbelsidiga design ger mångsidigheten att välja mellan en 1/4 "eller en 3/8" montering beroende på tillbehöret som används i kombination med sugkoppen. Den är utmärkt för användning med 360 ° kameror på plana ytor, med eller utan förlängningsbom. Sugkoppen är försedd med en kulled.

Fördelar:

  • Sugkopp för en platt, icke porös yta
  • Kulled med spigot för olika kamerapositioner
  • Dubbelsidig 5/8 " spigot adapter ingår
  • Extremt robust fasthållningsmekanism med säkerhetsstift
  • Stöder upp till 2 kg


 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.