Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Videohuvud 504HD pro 75mm + 504pl snabbplatta

Manfrotto Videohuvud 504HD pro 75mm + 504pl snabbplatta

Artikelnummer: 313476
  • Videohuvud för professionella videokameror
  • Bakgrundsbelyst vattenpass
  • Klarar av en maxbelastning på 7,5 kilo
4 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Manfrotto 504HD
Videohuvud utvecklat för professionella videokameror. Mer robust och klarar tyngre kameror än lillebror 501HDV och föregångaren 503HDV. 504HD bär upp en maxvikt på 7,5kg. Ytterliggare funktioner såsom teleskopisk panoreringsarm, bakgrundsbelyst vattenpass, variabelt motviktssystem, utbytbar motviktsfjäder samt att den fungerar ner till -20 grader. Har en 75mm kula.

De största nyheterna från föregångaren 503HDV är dess utökade storlek på snabbplatta och storlek på ovansida vilket låter kameran vila stabilt. Det finns nu också en hon-gänga 3/8" på varsin sida om huvudet som gör det möjlig att fästa tillbehör som belysning och monitor direkt på huvudet utan att behöva belasta kameran. Motvikten kan ställas i fyra lägen, 0kg, 2,5kg, 5kg samt 7,5kg. Panoreringsjusteringen och även tilten har nu fått numrering för att lättare känna igen sig.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.