Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stativkit utvecklat för professionella videokameror

Manfrotto Videostativkit MVK504AQ + 504HD Videohuvud

Artikelnummer: 1025190
  • Aluminiumstativ med 4 sektioner och 75mm halv skål
  • Robust och pålitligt samt kompakt och lätt att använda
  • Robust videohuvud med teleskopisk panoreringsarm
8 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Stativkitet MVK504AQ inkluderar aluminiumstativet MVT535AQ och videohuvudet 504HD samt en vadderad bärväska.

Stativ MVT535AQ
MVT535AQ är ett aluminiumstativ med 4 sektioner och 75mm halv skål. Stativet är robust och pålitligt samt kompakt och lätt att använda. Levereras med Adaptern MVA060Tsom omvandlar 75mm-skålen till en 60mm halv skål.

Videohuvud 504HD
Detta videohuvud är utvecklat för professionella videokameror. Det är robust och klarar tyngre kameror med en maxvikt på 7,5kg. Ytterligare funktioner såsom teleskopisk panoreringsarm, bakgrundsbelyst vattenpass, variabelt motviktssystem, utbytbar motviktsfjäder samt att den fungerar ner till -20 grader. Har en 75mm kula.

Tack vare storleken på snabbplattan och ovansidan kan din kamera vila stabilt på huvudet. Det finns också en hon-gänga 3/8" på varsin sida om huvudet som gör det möjlig att fästa tillbehör som belysning och monitor direkt på huvudet utan att behöva belasta kameran. Motvikten kan ställas i fyra lägen, 0kg, 2,5kg, 5kg samt 7,5kg. Panoreringsjusteringen och även tilten har fått numrering för att lättare känna igen sig.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.