Manfrotto VR panoramahuvud MHPANOVR
Artikelnummer: 1036570

Manfrotto VR panoramahuvud MHPANOVR

Stativhuvud för 360-stillbilder och videor

Webblager
Beställs från leverantör, leverans inom 2-6 dagar
Butikslager:
  • Perfekta 360 graders bilder med professionella DSLR-kameror
  • Låter kameran rotera på en horisontell och vertikal axel
  • Säkerställer minimal efterproduktion
6 390 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

VR Panoramahuvud

VR Panoramahuvud är mycket användbart för att fånga 360-stillbilder och videor. Med sin 4 kg nyttolast fungerar den perfekt med professionella DSLR-kameror.

Fördelar:

  • Perfekta 360 graders bilder med professionella DSLR-kameror
  • Låter kameran rotera på en horisontell och vertikal axel
  • Säkerställer minimal efterproduktion
  • Stöder upp till 4 kg
  • Levereras komplett med en extra uppsättning  glidplattor

Den har glidplattor för att placera kameran över panorama-rotationsaxeln, en glidplatta som roterar runt främre / bakre tiltaxeln. Dessa låter kameran roteras på både horisontella och vertikala axlar runt kamerans / objektivets nodpunkt, vilket gör det enkelt att uppnå de mest exakta 360 VR-bilderna. Med hjälp av detta panoramahuvud är det möjligt för 360 - mjukvara att producera en exakt sammansatt VR-miljö med minimal efterproduktion eller programkorrigering.

Alla dess plattor och rotationsindexguider har tydliga markeringar för att möjliggöra enkel ompositionering av kameran när nodalpunktsposition har identifierats och noterats. Det vertikala fästet kan låsas upp och roteras 90 ° (och sedan spärras igen) så att huvudet tar mindre plats under transporten, vilket säkerställer att glidplattans mekanismer är skyddade mot slag och stötar.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.