Manfrotto VR panoramahuvud MHPANOVR

Manfrotto VR panoramahuvud MHPANOVR

Stativhuvud för 360-stillbilder och videor

Artikelnummer: 1036570
WebblagerBeställs från leverantör, leverans inom 2-6 dagar
Butik:
  • Perfekta 360 graders bilder med professionella DSLR-kameror
  • Låter kameran rotera på en horisontell och vertikal axel
  • Säkerställer minimal efterproduktion
  • Stöder upp till 4 kg
  • Levereras komplett med en extra uppsättning glidplattor
5 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

VR Panoramahuvud

VR Panoramahuvud är mycket användbart för att fånga 360-stillbilder och videor. Med sin 4 kg nyttolast fungerar den perfekt med professionella DSLR-kameror.

Fördelar:

  • Perfekta 360 graders bilder med professionella DSLR-kameror
  • Låter kameran rotera på en horisontell och vertikal axel
  • Säkerställer minimal efterproduktion
  • Stöder upp till 4 kg
  • Levereras komplett med en extra uppsättning  glidplattor

Den har glidplattor för att placera kameran över panorama-rotationsaxeln, en glidplatta som roterar runt främre / bakre tiltaxeln. Dessa låter kameran roteras på både horisontella och vertikala axlar runt kamerans / objektivets nodpunkt, vilket gör det enkelt att uppnå de mest exakta 360 VR-bilderna. Med hjälp av detta panoramahuvud är det möjligt för 360 - mjukvara att producera en exakt sammansatt VR-miljö med minimal efterproduktion eller programkorrigering.

Alla dess plattor och rotationsindexguider har tydliga markeringar för att möjliggöra enkel ompositionering av kameran när nodalpunktsposition har identifierats och noterats. Det vertikala fästet kan låsas upp och roteras 90 ° (och sedan spärras igen) så att huvudet tar mindre plats under transporten, vilket säkerställer att glidplattans mekanismer är skyddade mot slag och stötar.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.