Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fotovantar med halkskydd och smarta fingertoppar L

Matin Finger Shooting Glove LSG20 L svart

Artikelnummer: 1031378
  • Fingerspetsarna har en friktionsbehandlad yta, för förbättrat grepp
  • Tummen och pekfinger toppen kan vikas undan för fingerlösa handskar
  • Smarta handskar håller dina händer varma
349 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Varma fotohandskar 

Dessa smarta handskar håller dina händer varma och mjuka, samtidigt som du har full kontroll över kameran. Fingerspetsarna har en friktionsbehandlad yta, för förbättrat grepp. De kan dessutom vikas undan så du helt plötsligt har fingerlösa handskar, för optimal kamerakontroll oavsett väder. Handskarna finns i storlekarna M, l och XL (handskarna är små i storleken). 

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.