Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Handledsrem Vintage tan

Matin Handledsrem Vintage tan

Artikelnummer: 1016746
179 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Handledsrem för kamera i vintage-stil - Tan

Med en handledsrem kan du bekvämt och säkert bära kameran i handen, remmen fångar upp kameran om den skulle råka glida ur ditt grepp och förhindrar att den faller i marken. Remmen är 2 cm bred och har en längd som kan justeras för att passa olika handleder och kameramodeller.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.