Multi Shooting Glove M svart

Matin Multi Shooting Glove M svart

Artikelnummer: 1016782
299 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Multi Shooting Glove M svart

Vintervante för kalla fototillfällen.

Smidig tumvante för kalla dagar, som du kan öppna upp för att lättare komma åt kamerans reglage. Handflatan och tummen är har en anti-halk yta och mellan fingrarna sitter det en ögla som gör det lätt att ta av handsken. Kombinera den gärna med vanliga fingervantar när det är riktigt kallt ute.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.