Multi Shooting Glove XL svart

Matin Multi Shooting Glove XL svart

Artikelnummer: 1030095
299 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Multi Shooting Glove XL svart

Vintervante för kalla fototillfällen.

Smidig tumvante för kalla dagar, som du kan öppna upp för att lättare komma åt kamerans reglage. Handflatan och tummen är har en anti-halk yta och mellan fingrarna sitter det en ögla som gör det lätt att ta av handsken. Kombinera den gärna med vanliga fingervantar när det är riktigt kallt ute.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.