Matrox Convert DVI Plus
Matrox Convert DVI Plus
Artikelnummer: 1002159

Matrox Convert DVI Plus

Convert DVI Plus

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
13 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Matrox Convert DVI Plus är en signalomvandlare med scaler som gör att du kan ta in en DVI signal och skala om den till SDI. Detta gör att du kan ansluta till exempel smartphones, surfplattor eller datorer till en videomixer eller liknande. Ljud kan embeddas i SDI-signalen genom att ansluta en analog ljudkälla till RCA-ingångarna på enheten.

Denna enheter har så kallad Region-of-interest-funktion vilket innebär att du kan välja vilken del av inkommande signal som ska skickas vidare till utgången.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.