Convert DVI Plus

Matrox Convert DVI Plus

Artikelnummer: 1002159
13 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara


Signalomvandlare med scaler som gör att du kan ta in en DVI signal och skala om den till SDI. Detta gör att du kan ansluta till exempel smartphones, surfplattor eller datorer till en videomixer eller liknande. Ljud kan embeddas i SDI-signalen genom att ansluta en analog ljudkälla till RCA-ingångarna på enheten.

Denna enheter har så kallad Region-of-interest-funktion vilket innebär att du kan välja vilken del av inkommande signal som ska skickas vidare till utgången.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.