Matrox Monarch HDX

Monarch HDX

Artikelnummer: 1018933
19 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Beställningsvara
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Beställningsvara

Matrox Monarch HDX är ett enkelt och mångsidigt videokodningsenhet speciellt avsedd för liveproduktion. Passar dig som behöver en flexibel- och kraftfull lösning. Monarch HDX erbjuder 3G-SDI och HDMI-ingångar med frame-synk, och två oberoende H.264-kodare som kan tilldelas individuella uppgifter.

Genom att tillhandahålla två enckoders i en enda enhet, kan Monarch HDX utföra flera jobb; från strömmande till två olika platser, för att spela in en proxy kvalitets fil samtidigt inspelning av en masterversion för efterredigering. Oavsett om den används som för live streaming eller en inspelare, kan det Monarch HDX integreras sömlöst i praktiskt taget alla SD- och HD installationer

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.