Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
-43%

Monarch HDX

Matrox Monarch HDX

Artikelnummer: 1018933
11 490 SEK19 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Matrox Monarch HDX är ett enkelt och mångsidigt videokodningsenhet speciellt avsedd för liveproduktion. Passar dig som behöver en flexibel- och kraftfull lösning. Monarch HDX erbjuder 3G-SDI och HDMI-ingångar med frame-synk, och två oberoende H.264-kodare som kan tilldelas individuella uppgifter.

Genom att tillhandahålla två enckoders i en enda enhet, kan Monarch HDX utföra flera jobb; från strömmande till två olika platser, för att spela in en proxy kvalitets fil samtidigt inspelning av en masterversion för efterredigering. Oavsett om den används som för live streaming eller en inspelare, kan det Monarch HDX integreras sömlöst i praktiskt taget alla SD- och HD installationer

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.