Monarch LCS

Matrox Monarch LCS

Artikelnummer: 1033094
37 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Matrox Monarch LCS

Matrox Monarch LCS är en videoencorder som är utvecklad för att streama föreläsningar och presentationer. Ingångar finns för videokamera och presentationsdator med funktion för att växla mellan bilderna, bild-i-bild eller sida-vid-sida.

Enheten har möjlighet att encodera två separata strömmar. Det gör att ingångarna kan sändas som två synkroniserade separata strömmar. Vill du istället sända en ström finns även möjlighet att mixa de inkommande källorna för visa källorna som bild-i-bild eller sida-vid-sida.

Monarch LCS går att styra via webbgränssnitt, schemaläggning (Google Calendar, Microsoft Outlook) eller extern styrning via Crestron.

Anslutningar

2 st HDMI in, 1 st HDMI loop out
1 st SDI in, 1 st SDI loop out
Ljud in, ut via 3,5 mm tele

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.