Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Canon EF till BMCC T Speed Booster

Metabones Canon EF till BMCC T Speed Booster

Artikelnummer: 1018173
10 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Metabones Speedbooster används för att fästa Canon EF till BMCC kamerahus och ger dig ett bländarsteg större bländaröppning och 0,71x vidare brännvidd. Ställbar bländare i 8 hela steg plus halvsteg.

- Bättre MTF resultat
- Stativfäste med ArcaSwiss fäste.

OBS!
Stöder inte elektronisk bländare kontroll.

Tips:
Innan du monterar ditt objektiv till adaptern, se till att bländarring på adaptern vrids till "8" (dvs. montera objektivet på adaptern endast bländarringen i adaptern är fullständigt stängd).

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.