Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Canon EF till Sony E-mount T Cine Smart adapter

Metabones Canon EF till Sony E-mount T Cine Smart adapter

Artikelnummer: 1032192
6 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Metabones T Cine Smart adapter - Canon EF till Sony E

Den här adaptern används för att använda Canon EF-objektiv på Sony-kameror (E-mount). Adaptern gör även att kameran kan styra objektivet vilket ger dig möjlighet att kontrollera objektivets bländare genom kameran. Kameran får tillgång till obektivets EXIF-data vilket gör att information om fokusavstånd, bländare och zoomnivån lagras i bilderna. Objektivets bildstabilisering fungerar även med denna adapter. Adaptern och objektivet strömförsörjs från kameran och kräver därför ingen extern strömförsörjning.

Canon EF CINE-montering

CINE-monteringen låter dig lossa optiken utan att du behöver vrida själva objektivet. Istället låser/lossar du genom ett mekaniskt lås monterat på adaptern. Detta underlättar vid optikbyte tillsammans med followfocus men även vid andra tillbehör som objektivstöd och matteboxes.

Genom att din Sony E-kamera förser Speed Booster med ström så går det att använda autfokus med vissa objektiv och fokuseringstekniker.

Läs mer om adaptern och vilka objektiv som passar på metabones hemsida

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.