Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Nikon G till BMCC Micro 4/3 Speed Booster

Metabones Nikon G till BMCC Micro 4/3 Speed Booster

Artikelnummer: 1009655
7 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Denna produkt har blivit framröstad till Årets innovation 2013 i Scandinavian Photo Awards.Läs motiveringen och se de andra vinnarna här.

Metabones Speedbooster används för att fästa Nikon-objektiv (Nikon G- och Nikon F-objektiv) till Black Magic Cinema Camera Micro 4/3 kamerahus och ger dig ett bländarsteg större bländaröppning och 0,64x vidare brännvidd. Ställbar bländare i 8 hela steg plus halvsteg.

- Bättre MTF resultat
- Stativfäste med ArcaSwiss fäste.

OBS!
Stöder inte elektronisk bländare kontroll.

Tips:
Innan du monterar ditt objektiv till adaptern, se till att bländarring på adaptern vrids till "8" (dvs. montera objektivet på adaptern endast bländarringen i adaptern är fullständigt stängd).
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.