Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Nikon G till Micro 4/3 Speed Booster XL 0,64x

Metabones Nikon G till Micro 4/3 Speed Booster XL 0,64x

Artikelnummer: 1022007
6 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Nikon G till Micro 4/3 Speed Booster XL 0,64x är speciellt designad till Panasonic GH4 och byggd för att reducera förlägningsfaktorn till x1,5 vid filmning i 4k, dvs till Super 35 Cine fomratet.

  • Använd Speedbooster Ultra för APS-C objektiv på din Micro4/3-kamera
  • Använd Speedbooster XL för fullformatsobjektiv på din Micro4/3-kamera

Läs mer om produkten och vilka kameror den är kompatibel med på tillverkarens hemsida

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.