Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

PL till Sony E-mount T Cine Speed Booster Ultra

Metabones PL till Sony E-mount T Cine Speed Booster Ultra

Artikelnummer: 1033796
9 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Metabones PL Till Sony E-mount T Cine Speed Booster Ultra 0.71x

Speed Booster fungerar som en omvänd telekonverter och låter dig montera ett fullformats PL-objektiv på en Sony E-mount kamera med APS-C eller Super 35 sensor. Adaptern har en förstoring av bildvinkeln med 0,71x, vilket innebär att brännviddsförlägningen i stort sätt neutraliseras, ljusinsläppet ökar och bilden som objektivet målar ut fokuseras till en APS-C sensors storlek, så att även skärpan ökar.

Fördelar:

  • Ökar ljusinsläppet
  • PL CINE montering
  • Reducerar brännviddsförlägningen till 1.07x
  • Arca Swiss-kompatibel avtagbar stativfot

Passar enbart med:

  • Fullformats PL objektiv
  • Sony E-mount APS-C kamera  (Sony FE endast i APS-C läge)

CINE-montering

CINE-monteringen låter dig lossa optiken utan att du behöver vrida själva objektivet. Istället låser/lossar du genom ett mekaniskt lås monterat på adaptern. Detta underlättar vid optikbyte tillsammans med followfocus men även vid andra tillbehör som objektivstöd och matteboxes.

Läs mer om adaptern och vilka objektiv som passar på metabones hemsida

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.