Wireless Mobile Mouse 4000

Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000

Artikelnummer: 1042535
  • Microsoft BlueTrack-teknologi - fungerar på i princip alla underlag
  • Anpassningsbara funktionsknappar
  • Liten nog att få plats i alla typer av väskor
299 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000

Kompakt och kraftfull datormus från Microsoft som med Microsofts BlueTrack-teknologi fungerar lika bra för arbete på ditt skrivbord, eller när du vill koppla av med datorn i soffan. Med 15 meters räckvidd, anpassningsbara knappar och scrollhjul passar den vilken situation som helst. Ett extra plus är nanotranscievern, som tillsammans med datormusens storlek gör det superenkelt att bära den mellan hemmet och arbetsplatsen!

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.