-35%

Kameraryggsäck Ultralight Dual 36L - Black Magma

MindShift Gear Kameraryggsäck Ultralight Dual 36L - Black Magma

Artikelnummer: 1039492
 • Kameradelen är uttagbar och kan användas som axelväska
 • Lätt ryggsäck med bra viktfördelning och smarta finesser
 • Rymmer större systemkamera med 24-70 mm objektiv, extra objektiv samt 15" laptop
 • 20L förvaring till personlig utrustning
 • Regnskydd och stativfäste
 • Plats för dator
1 290 SEK1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Kameraryggsäck Ultralight Dual 36L - Black Magma
Red Whips 12-pack
Väska för 2 DSLR-batterier
1 538 SEK2 238 SEK
Kameraryggsäck Ultralight Dual 36L - Black Magma
Minneskortväska SD Pixel Pocket Rocket
Väska Lens Changer 150 V3.0 svart/grå
1 968 SEK2 668 SEK

Ut på tur med UltraLight Dual

UltraLight Dual är en lätt ryggsäck för dagsturen, perfekt för dig som vill packa lätt, röra dig snabbt och samtidigt få med både kamera och personlig utrustning. Kameradelen är väl tilltagen och vadderad, utan att för den skull bli otymplig och stor. Väskan har också gott om plats för personlig utrustning som termos, förstärkningsplagg och mat. Du kan även ta ut kameradelen som då fungerar som en enkel axelväska, vilket ger ännu mer utrymme för personliga tillhörigheter.

Fördelar:

 • Lätt ryggsäck bra viktfördelning
 • Uttagbar kameradel
 • Plats för dator eller vätskesystem (ingår ej)
 • Påbyggnadsbart midjebälte med fack
 • Regnskydd
 • Stativfäste

Lätt ryggsäck bra viktfördelning

UltraLight är en som namnet antyder en lätt väska, perfekt för dagsturer. Kamerautrustningen har en tendens att samla på sig vikt, så då är det extra viktigt att väskan i sig själv är av låg vikt. Remmarna som används för att stänga topplocket är även designade så att vikten från kameradelen i botten av väskan fördelas upp mot axlarna, och på så vis höjer viktcentrum på väskan och ser till att kameradelen hålls så nära ryggen som möjligt. På insidan sitter en rem mitt emot stativfästet som också hjälper till att hålla stativet nära väskan och ryggen när det är monterat på väskan.

Uttagbar kameradel

Kameradelen i väskan går att ta ut och använda som en enkel axelväska. Kameradelen går även att montera på midjebältet på väskan, vilket gör att du kan ha väldigt snabb tillgång till kameran samtidigt som du utökar kapacitet för personliga tillbehör, perfekt när du behöver ha lite extra prylar med dig.

Plats för dator eller vätskesystem

På insidan mot ryggen finns ett fack som sträcker sig hela ryggsäckens längd där du antingen kan få ner en laptop eller om du exempelvis har ett vätskesystem. Det finns en liten hängare för vätskesystemet och du leder ut slangen via topplocket. Elastiska remmar finns på båda axelremmarna för montering av slangen.

Brett midjebälte med fack

Midjebältet är brett och smidigt, vilket ger mycket kontaktyta, utan att den skull vara tjockt och otympligt. På ena sidan finns ett fack för tillbehör du vill komma åt snabbt, som solglasögon, gps eller snacks. På andra sidan av midjebältet kan du hänga kameradelen samtidigt som du har axelbandet till kameradelen över axeln. Då kommer du lättare åt kameran samtidigt som den är skyddad. Fördelen med att hänga kameradelen på midjebältet är att du får bättre avlastning av axeln samt möjligheten att variera belastningen under dagen genom att spänna/lossa midjebältet eller axelremmen.

Regnskydd

Väskan kommer med regnskydd för både ryggsäcken och för kameradelen, så du kan även använda kameradelen i sig själv när det är dåligt väder.

Stativfäste

På framsidan av väskan sitter remmar för stativfäste. Dessa är smidigt gömda i små fickor så du kan stoppa undan dom när dom inte används. På insidan av huvudfacket, mitt emot det övre stativfästet, sitter en rem som bör knäppas så att stativet hålls nära väskan och inte faller ut bakåt. Remmen på insidan låter dig även komprimera väskan.

Kapacitet:

 • Fullformats-DSLR med grepp och monterat 24-70mm f/2,8
 • Ett löst 70-200mm f/2,8
 •  Blixt eller en Mavic Pro
 • 15" laptop eller 3L vätskesystem
 • 20L personlig utrustning

Levereras med

 • Mindshift Kameraryggsäck Ultralight Dual 36L - Black Magma
 • Regnskydd

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.