Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mobile Remote

Miops Mobile Remote

Artikelnummer: 1041192
2 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Mobile Remote
Kabel till Sony Micro-USB serie (A7, A9, RX10,
Kabel till Nikon 10 pin
2 788 SEK
Mobile Remote
Kabel till Canon Sub Mini
Kabel till Panasonic
2 709 SEK

Miops Mobile Remote

Fjärrstyr din kamera med hjälp av Miops Mobile Remote. Fjärrstyrningsenheten kopplas till din kameras fjärrstyrningskontakt och ansluts sedan till din mobil via Bluetooth för att kunna trigga din kamera. MIOPS Mobile kan använda Vibration, Ljud, Rörelse och Avstånd för att trigga din kamera. Den har också flera populära basfunktioner som trådutlösare, timer, självutlösare, timelapse, tidsinställning och HDR. Detta är fjärrutlösaren med många innovativa funktioner och användningsområden.

Fördelar

  • Trigga din kamera med vibration, ljud, rörelse, tid eller avstånd
  • Anslut din telefon via Bluetooth

Levereras med

  • Miops Mobile Remote

Observera att kamerakabel anpassad efter din kameramodell köps separat. Passande Kablage hittar du här eller under passande tillbehör.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.