Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Smart Triggering

Miops Smart Triggering

Artikelnummer: 1029652
2 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Miops Smart Triggering

Smart kamerautlösare som med sina inbyggda sensor reagerar på ljus, ljud och när en laserstråle bryts.

Fördelar:

 • Ställs in via en App
 • Tydligt interface
 • Reagerar på ljud, ljus eller laser
 • Timelapse och HDR -läge
   

Lätt att ställa in

Miops smart kan både användas trådlöst via din smartphone eller i "stand-alone" läge. Vid användning med telefonen får du tillgång till lite fler funktioner och möjligheten att ställa in dessa trådlöst.

Ljussensor

Miops smart kan ställas in att reagera på ljus, perfekt vid fotografering av åska, fyrverkerier och liknande. Du kan smidigt ställa in ett tröskelvärde för känsligheten. För bästa resultat bör manuell fokus användas.

Ljudsensor

Miops smart reagerar på plötsliga ljud som exploderande ballonger eller glas som krossas. Tillsammans med möjligheten att trigga studioblixtar går det att skapa intressanta exponeringar.

Lasersensor

Detta läget kräver en laserenhet som köps separat. Du ställer in laserstrålen mot ljus-sensorn på MIOPS som då tar bilden när strålen bryts. Det går bra att använda en vanlig laserpekare. Detta är en smidig lösning om kameran ska utlösas av något när du inte är i närheten.

Timelapse och HDR

Med en programmerbar intervallinställning kan du skapa timelapses. Du kan ställa in intervallerna, exponeringstiden och antalet bilder som ska fotograferas. Om du använder BULB-läget på din kamera kan du även ställa in hur långa exponeringarna skall vara. MIOPS klarar exponeringstider upp till en timme. I HDR-läget tar MIOPS upp till 5 bilder med olika exponderingar som du sedan kombinerar i en HDR-programvara (ingår ej).

Kabel och mer information

MIOPS levereras utan kabel till kameran, du hittar rätt kabel till din kamera under "passande tillbehör". Vill du ha mer information om MIOPS så finns en utförlig manual Här

Levereras med:

 • MIOPS Trigger
 • Laddningsbart batteri
 • USB-kabel
 • Blixt kabel  / PC sync
   

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.