Apple iPhone 11 mobile vlog & streaming kit RGB
Apple iPhone 11 mobile vlog & streaming kit RGB
Apple iPhone 11 mobile vlog & streaming kit RGB
Apple iPhone 11 mobile vlog & streaming kit RGB
Apple iPhone 11 mobile vlog & streaming kit RGB
Artikelnummer: 1055213

Apple iPhone 11 mobile vlog & streaming kit RGB

iPhone 11-paket med stativ och RGB-lampa - skapa videos till TikTok

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
  • Komplett paket - perfekt för TikTok
  • iPhone 11 64GB
  • Lätt och stabilt stativ
6 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Skapa snygga videos till TikTok och öka dina chanser att bli viral. Med det här kompletta paketet med iPhone 11, stativ, mobilhållare och RGB-lampa så är du redo att filma den senaste trenden. Den medföljande portabla RGB-lampan får dina videos att se mer intressanta och professionella ut. Montera lampan på mobilhållaren eller placera den fritt i rummet för att skapa gripande effekter.

Fördelar

  • Komplett paket speciellt framtaget med TikTok i åtanke
  • iPhone 11 filmar videos med hög kvalité
  • Lätt stativ att ta med överallt
  • Mobil hållare som kan monteras eller hållas med två händer
  • LED RGB-lampa som ger dramatisk effekt
  • Lampan kan monteras på hållaren eller placeras fritt

iPhone 11 64GB

iPhone 11 har en 6,1" heltäckande Liquid Retina HD-skärm med Multi-Touch och ips-teknik för maximal användarupplevelse. Ett dubbelkamerasystem med ultravidvinkel och vidvinkel hjälper dig att fånga flera av dina betydelsefulla ögonblick. Filma i 4K upp till 60 bilder per sekund med kontinuerlig autofokus för att alltid få skarpa och snygga videos. Med iOS kan du redigera dina videos på samma sätt som du redigerar dina bilder. Förbättra, rotera och beskär efter dina egna idéer.

Benro Stativkit T880EX

Lätt och stadigt stativ som kan bäras med överallt. Arbertshöjden är mellan 46 till 145cm. Fungerar bra för både foto och filming. Växla snabbt och enkelt mellan horisonellt och porträttläge. Benen justeras smidigt med snäppfästen.

iOgrapher Multihållare för smartphones

Montera din enkelt smartphone på ett stativ för att filma och fota stabilt. Montera tillbehör som exempelvis mikrofon eller LED-lampa direkt på hållaren. Handgrepp för att stabilt kunna filma eller fota med båda händerna om så önskas. Kompatibel med de allra flesta telefonerna.

Ulanzi LED-Belysning med RGB

Lätt och behändig lampa som ryms i din ficka. Håll den i handen eller montera den på ett stativ. Använd lampan för att belysa ansiktet när du filmar och fotar eller ifärgsätt dig själv eller din bakgrund. Välj mellan olika färger eller vanligt vitt sken. Lampan laddas via USB-C och når full laddning på två timmar.

Levereras med

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.