LITRA LitraStudio RGBWW LED
LITRA LitraStudio RGBWW LED
LITRA LitraStudio RGBWW LED

LITRA LitraStudio RGBWW LED

Otroligt flexibel och vattentät RGBWW-LED

Artikelnummer: 1049593
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
 • RGBWW för högre ljuskvalitet och komplett färgspektra
 • Trådlös kontroll via Bluetooth
 • Vattentät till 10 meters djup
8 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Otroligt flexibel och vattentät RGBWW-LED

LitraStudio är en av marknadens kraftfullaste, portabla RGBWW-LED-lampa för filmskapande, broadcast och fotografering. Den levererar en ljusstyrka på 3000 lumen utan kablar, tack vare det inbygga, uppladdningsbara batteriet på 9000 mAh som även är utbytbart. Lampan laddas via USB-C och kan också agera som powerbank för laptops, telefoner eller andra tillbehör.

Fördelar

 • RGBWW för högre ljuskvalitet och komplett färgspektra
 • Trådlös kontroll via Bluetooth
 • Vattentät till 10 meters djup

RGBWW för högre ljuskvalitet och komplett färgspektra

LED-lampor är oftast utrustade med tre dioder – en för rött ljus, en för grönt och en för blått. LitraStudio har utöver den vanliga RGB-uppsättningen även två extra dioder med vitt ljus, den ena balanserad för glödljus och den andra för dagsljus. Det ger ett högkvalitativt ljus som kan konkurrera med större, professionella LED-ljus som inte inkluderar ett komplett färgspektrum.

Trådlös kontroll via Bluetooth

Lampan har en korrekthet på 97 TLCI/CRI och en vinkel på 50 grader. Den är dimbar från 100% ner till noll och genom sin konstruktion så får du mjuka övergångar i ljuset. Du kan kontrollera LitraStudio genom din smartphone via Litras app som fungerar via Bluetooth. DMX är också tillgängligt via en dongle. På lampan sitter en OLED-panel som ger dig manuell kontroll över inställningarna.

Vattentät till 10 meters djup

Förutom en riktigt hög ljuskvalitet är även denna belysning konstruerad för tuffa tag. LitraStudio är byggd i aluminium och är även vattentät ner till 10 meter – redo att användas, vart och när du än behöver den!


Levereras med

 • LitraStudio RGBWW-LED
 • Diffusor
 • Batteri
 • Väska
 • Snabbladdare
 • Handtag
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.