Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Air Thumb Controller Trådlös Kontroller

Moza Air Thumb Controller Trådlös Kontroller

Artikelnummer: 1040610
1 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Fjärrkontroll till MOZA gimbals

MOZA thumb controller är en fjärrkontroll som låter dig kontrolla din MOZA gimbal från ett avstånd. Perfekt när du har gimbal'en monterad på ett avstånd, tex på en jibb eller om du vill kontrollera kameran som andreman. Thumb Controller har även en Mimic-funktion där gimbal'en följer fjärrkontrollens rörelser.

Passar till:

  • MOZA Lite 2
  • MOZA Pro
  • MOZA Air
  • MOZA AirCross

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.