Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

M Deskmount singel - svart

Multibrackets M Deskmount singel - svart

Artikelnummer: 1043520
  • Stöder bildskärmar som väger upp till 10 kg
  • VESA-standard på 75 och 100 mm
  • Passar till bildskärmar mellan 15 "- 27"
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Multibrackets M Skrivbordsfäste

M Desktopmount Basic Single är flexibel och enkel att justera och den fungerar med nästan alla Skärmstorlek: 15 "- 27" skärmar på marknaden som stöder VESA-standarder på 75/100 mm hållvikt upp till 10 kg.

Fördelar

  • Rotera bildskärmen till liggande eller stående läge
  • Justera enkelt skärmens höjd och position
  • Högkvalitativ aluminiumarm har en elegant anti-scratch beläggning
  • Inbyggt kabelhanteringssystem
  • Stöder bildskärmar som väger upp till 10 kg

Flexibel, snygg och strömlinjeformad

M Desktopmount Basic Single frigör utrymme och möjliggör placering av din bildskärm för ökad produktivitet. Sätt tillbaka din LCD med lätthet. Upp, ner, luta framåt eller bakåt, det är bara en fråga om hur du vill ha det. Med M Desktop Basic Basic Single kan du enkelt ställa in skärmen till din önskade position för en bättre ergonomi.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.