Skapa fantastiska bilder och videos med ett långt LED-ljusrör och skapa vilken färg du vill

Nanlite LED-Belysning Pavotube 30C 1Kit

Artikelnummer: 1046452
 • Ställbar ljusstyrka, färgtemperatur och färg
 • Maximal effekt på 2850 lumen
 • Drivs med batteri eller via nätdrift
4 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Rörformad LED-belysning med inbyggt batteri och ställbara färg på ljuset

PavoTube 30C 120cm RGBW från NanLite kan användas för att skapa snygga detaljer i din scen, gömmas i trånga utrymmen på en inspelningsplats eller för fotografering i fordon som bilar, båtar eller flygplan. Detta är en LED-belysning som är perfekt när du vill skapa oavsett om du är i studion eller på location tack vare det inbyggda batteriet och möjligheten att driva den på nätdrift. Pavotube finns i två längder 60 eller 120cm samt i kit om en, två eller fyra LED-belysningar.

Fördelar

 • Ställbar ljusstyrka och färgtemperatur
 • Ställbar RGB-färg med förprogrammerade effekter
 • Kvalitetsbelysning för studioanvändning
 • Maximal effekt på 2850 lumen
 • Diameter på 4,8 cm, T12-kompatibilitet och 1/4"-gänga
 • Batteriet räcker upp till 2,2 timmar

Ställbar ljusstyrka, färgtemperatur och färg

Denna mångsidiga studioarmatur har en ställbar ljusstyrka mellan 0–100%, en maximal effekt på 2850 lumen och justerbar färgtemperatur från 2700 till 6500K. Du kan även justera hela RGB-färgspektrumet för att skapa den färg du vill ha. Det finns även förprogrammerade belysningseffekter som Storm, Flash,Candle och Color Cycle.

Byt färg utan gels och filter

En stor fördel med PavoTube är att du kan ändra färgtemperatur från varmt till kallt eller skifta färgnyans och mättnaden i RGB-läget. Detta innebär att du inte längre behöver använda dig av färgfilter eller gels för att ändra färgen på din LED-belysning.


Driv din belysning via batteri eller nätadapter

PavoTube RGBW LED-belysning passar utmärkt för användning i studion och för on-location filmning. De kan strömförsörjas antingen med den medföljande nätadaptern eller med det inbyggda litiumjonbatteriet i över 2 timmar vid full ljusstyrka.

Anslut flera PavoTube RGBW-belysningar till varandra

Anslut flera PavoTube RGBW-rör tillsammans via en specialgjord synkroniseringskabel för att bygga och forma en kraftfull ljusbank med synkroniserade justeringar och effekter.

Levereras med

 • Nanlite PavoTube 30C 120cm 'RGBW LED-rör med internt batteri
 • Nätströmadapter
 • Monteringsklämmor
 • Vadderad väska
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.