Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

XS708E v2 10-Gigabit switch

Netgear XS708E v2 10-Gigabit switch

Artikelnummer: 1043284
  • 8 x 10-gigabit Ethernet portar
  • Stationär eller rackmonterad switch
  • Multi-Gigabit teknologi
6 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

10-Gigabit och Multi-Gigabit Smart Managed Plus Switch från NETGEAR

Virtualisering, molnbaserade tjänster och applikationer som VoIP, video streaming och IP-övervakning, måste SMB-nätverk sträcka sig utöver enkel tillförlitlighet till högre hastighet och prestanda. 10 Gigabit och Multi-Gigabit Smart Managed Plus Switch från NETGEAR presenterar rätt lösning för detta krav.

Fördelar

  • 8 x 10-gigabit Ethernet portar
  • Stationär eller rackmonterad switch
  • Multi-Gigabit teknologi

Levereras med

  • Netgear XS708E v2 10-Gigabit switch

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.