Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

AF-S DX Nikkor 16-80mm f/2,8-4E ED VR

Nikon AF-S DX Nikkor 16-80mm f/2,8-4E ED VR

Artikelnummer: 1020599
  • Bra zoomomfång, smidig storlek och skarp optik.
  • Bra ljusstyrka, speciellt i vidvinkelläget.
  • Utrustat med bildstabilisering och Nano Crystal-Coat.
11 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

AF-S DX Nikkor 16-80mm f/2,8-4E ED VR
UV-Filter 72mm PD WMC
Polarisationsfilter Cirkulärt PD-CPL 72mm
12 538 SEK
AF-S DX Nikkor 16-80mm f/2,8-4E ED VR
Putsduk Photo Microklear Cloth
UV-filter Pro Nano HUC 72 mm
12 458 SEK

Nikon 16-80/2.8-4,0 DX ED VR


Nikon 16-80/2,8-40 DX ED VR är ett kompakt och ljusstarkt normalobjektiv, framtaget för att prestera god skärpa och bildkvalitet fast med en reducerad vikt och storlek. Objektivet väger endast 480gram vilket gör det till ett utmärkt reseobjektiv. Med ett zoomomfång på 16-80 mm (motsv. 24-120mm) har du möjlighet att ta bilder på allt ifrån svepande landskap till vackra porträtt. Den goda ljusstyrkan på f2,8-4 tillsammans med Nikons VR i upp till 4 steg gör att du har möjlighet att ta bilder i situationer utan att behöva använda stativ lika tidigt, något som också är väldigt tacksamt när man är ute och reser. En elektromagnetiskt styrd bländare bidrar till konsekvent exponering även vid seriebildtagning.

Objektivet är även utrustat med Nikon Nano Crystal-Coat vilket ger bättre motljusegenskaper. Front och baklinsen är behandlad med Nikon Flourine Coat och gör det lättare att rengöra optiken från damm, vatten och smuts.

Levereras med:

  • Främre linslock LC-72
  • Bakre linslock LF-4
  • Motljusskydd HB-75

OBS

På grund av ny konstruktion av bländaren fungerar detta objektiv ej på kameror så som D90, D300, D2xs och äldre modeller.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.