AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

Nikon AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

Artikelnummer: 304075
  • Makroobjektiv med lite bredare bildvinkel.
  • Passar både som normal och för närbilder.
  • Lätt och flexibelt med snabb autofokus.
6 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED
UV-Filter 62mm PD WMC
Putsduk Photo Microklear Cloth
6 938 SEK
AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED
UV-filter L395 SMC 62 mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
7 720 SEK8 129 SEK
Nikon AF 60/2,8G ED AF-S Micro Nikkor
Populärt 60 mm makroobjektiv med avbildningsskala 1:1 för användning tillsammans med Nikons SLR-kameror i FX- och DX-format. Den nästan ljudlösa autofokuseringen genom ultraljudsmotorn, internfokuseringssystemet med fast brännvidd och det icke vridbara objektivet gör det idealiskt när du vill komma riktigt nära motiv. Objektivet har en exceptionellt högkvalitativ optik som ger fantastiska närbildsresultat och är ett praktiskt alternativ vid normal användning

Levereras med:
Främre objektivlock 62 mm (LC-62) som klickas fast, bakre objektivlock LF-1, motljusskydd med bajonettfattning HB-42, flexibelt objektivfodral CL-1018

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.